Til toppen

LEGO 41389 ISKREMVOGN

Produktnummer: 5702016616750
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

La små byggmestere kose seg med avkjølende matlek på varme dager med LEGO® Friends Iskremvogn (41389). Denne iskremvognleken inkluderer iskremkuler, kjeks og ispinner og byr på kreativ smakslek. Barn kan bli venner med LEGO® Friends Stephanie, og hjelpe minidukken med å selge herlig iskrem. Iskremvognleken er kompakt nok til å få plass i en bag og tas med på tur. Med sans for hjul Liker barna dine kjøretøy, liker de garantert denne søte iskremvognen og LEGO scooteren. Vognen kan kobles fra scooteren for mer dynamisk lek. Barn bestemmer selv hvor Stephanie skal reise for å selge iskrem, og LEGO settet stimulerer til fantasifull lek. Det beste som finnes er å henge med bestevenner Med LEGO Friends sett kan små barn rollespille at de er sammen med venner og de søte LEGO kjæledyrene deres! Alle LEGO sett inkluderer hefter med lettfattelige byggeinstruksjoner, men dette settet inkluderer i tillegg Instructions PLUS! Ved hjelp av modusene for zoom, rotasjon og visualisering i LEGO Life appen kan til og med mindre barn føle seg som mesterbyggere! Alder 6+.

LEGO 60212 FARLIG GRILLING

Hjelp barnet ditt å beskytte LEGO® City med settet 60212 Farlig grilling. Dette actionfylte LEGO 4+ settet er laget for å være gøyalt og enkelt for førskolebarn og andre små barn og inneholder en flott brannbil med verktøylager og stige som kan forlenges. Et startklossunderstell sikrer at ferske byggere føler mestring og klarer å bygge modellen helt på egen hånd. Den enkle bruksanvisningen for bygging og kreativ lek hjelper ferske brannkonstabler med å forstå byggetrinnene og styrker også fantasien og selvtilliten deres. Dette settet er en perfekt start på en byggekarriere med LEGO klosser i en velkjent LEGO City setting. Dette spennende LEGO City brannsettet inneholder også et tre og en grill samt to minifigurer og en ny brannøks lansert i januar 2019.
5702016369243

LEGO 41366 OLIVIAS CUPCAKE-KAFÉ

Teknologi og mat går opp i en høyere enhet med LEGO® Friends 41366 Olivias cupcake-kafé, som inneholder masse superkult utstyr som stimulerer barn til fantasifullt rollespill. Cupcake-kafeen er inspirert av sushirestauranten i Heartlake Citys teknologidistrikt. Den har et kakefat som roteres ved hjelp av tannhjul. LEGO Friends Cupcake-kafé har også en stilig cupcake-maskin, spiseområde både utendørs og innendørs samt kjøkken med komfyr, vask og bakeutstyr. For enda mer kreativitet inneholder lekesettet dessuten en liten scooter som kan brukes for å transportere cupcake-kaker overalt i Heartlake City. Inneholder to minidukkefigurer: Olivia og Emma. Inneholder også en robotfigur. Alder 6+.
5702016369410

LEGO 70427 VELKOMMEN TIL HIDDEN SIDE

Med dette LEGO® Hidden Side settet kan du fordype deg i en fantastisk AR-opplevelse, enten alene eller sammen med andre spillere. Bygg den hjemsøkte undergangen sammen med minifigurene av Jack, Axel Chops, Scrimper og Waylon, last ned Hidden Side AR-appen gratis og skann modellen med en smartenhet for å vekke den til live. Du kan jakte på spøkelser, løse mysterier, slåss mot sjefsspøkelset Lady E og hjelpe Jack med å flykte fra den hjemsøkte, digitale verdenen! Alder 7+.
5702016616088