Til toppen

LEGO 41375 TIVOLIET PÅ PIREN I HEARTLAKE

Produktnummer: 5702016370195
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Gjør deg klar for en dag full av moro med LEGO® Friends settet 41375 Tivoliet på piren i Heartlake City. Med dette tivolilekesettet kan barna utforske og oppleve en spennende fornøyelsespark. Settet inneholder en billettkiosk og korsbom, hvor vennene kan gå inn og gå ut av parken. Test ut lykkehjulet, og se om du vinner en premie. Karusellen har tre vogner som snurrer fort rundt ved hjelp av spinnefunksjonen. Hovedattraksjonen er piratspøkelsesskipet, hvor alle Friends fans kan oppleve spenningog action når de fyker i full fart, rundt og rundt skipet. På veien passerer karusellvognen spøkelsesaktige folietekstiler, flaggermus, skjeletter og skorpioner. Byggeleken inkluderer fem minidukker, to dyrefigurer og to skjelettfigurer og byr på timevis med fantasifull lek. Alder 8+.

 

Fornøyelsesparksettet inneholder fem minidukkefigurer: Olivia, Emma, Stephanie, Zack og Chloe. Inneholder også figurer av delfin, fugl og to skjeletter.
Inneholder en billettkiosk, snacks-bod, lykkehjul, huskekarusell og piratspøkelsesskip.
Piratspøkelsesskipet har en høydemåler, inngangsport, båtformet vogn og berg-og-dalbane-skinnegang som går gjennom masse skumle scenarioer.
Fornøyelsesparksettet inneholder tilbehør som popkorn, iskrem, vaffel, inngangsbillett, penger, mobiltelefon, håndveske, kjeks, muffins, pizza og en teddybjørn.
Piratspøkelsesskipet inneholder tilbehør som foliegardiner og seil fra 2019, skipsror, gullkopp og flaske, lanterner, sverd, skattkiste, edelsteiner, kasserolle, fiskestang, stor østers, blekksprut og manet, gullmynter, edderkopp, skorpion, flaggermus, sjødyr, kamera, lyskloss, korall og anker.
Dette produktet krever to LR 41 1,5-volts batterier, som følger med.
Barna kan snurre på hjulet og vinne en premie.
Smarte funksjoner som høydemålerstangen, gjør settet ekstra realistisk og stimulerer til fantasifull og engasjert lek.
Med tivoliet som bakteppe kan barna utforske sosiale situasjoner og late som om de treffer vennene sine og har det gøy sammen og vinner premier.
Barn synes det er kjempespennende med spøkelsesskipet og skjelettmannskapet.
De mange elementene gir mulighet for utallige lekescenarioer.
Kan kombineres med 41373 Morsom blekksprut-tur og 41337 Undervannsloop for enda mer tivolimoro.
LEGO® Friends lekesett stimulerer til kreativ lek og fantasifull og morsom bygging.
Dette settet er en del av LEGO® Friends universet som er fullt av hverdagshelter og spennende scenarioer fra virkeligheten.
Piratspøkelsesskipet er over 30 cm høyt, 17 cm bredt og 40 cm dypt.
Karusellen er over 26 cm høy, 18 cm bred og 18 cm dyp.