Til toppen

LEGO 41256 REGNBUELARVEBUSSEN

Produktnummer: 5702016616828
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Dra på gøyal busstur med regnbuelarvebussen! Ta en pause på busstoppet, hvor Poppy og Cooper kan sitte og huske under den søte filtblomsten. Pynt håret til Poppy med muffins, hjerter eller blomster. Når bussen kommer, kan du åpne luken så det blir plass til alle sammen. Regnbuelarvebussen har snurrende øyne og hjul til føtter og er verdens morsomste transportmiddel. Spesielt når Himmelkompis sitter i førersetet! Passer for barn over 6 år.

• Ta Trolls fans med på en spennende reise sammen med favorittrollene sine på regnbuelarvebussen. Moroa begynner med byggingen, men varer enda lenger mens de rollespiller scener fra den nye DreamWorks-filmen Trolls: Verdensturné.
• Med 6 Trolls karakterer er det mange muligheter for lateleking mens Poppy, Cooper, Himmelkompis og himmelbabyene har det gøy på busstoppet før de hopper inn i regnbuelarvebussen.
• Barn vil elske å se de bevegelige øynene og hjulene på denne skrullete larveleketøybussen. Det er mye moro på busstoppet også med en filtblomst, svingende sete og et stativ, slik at Poppy kan huske etter håret.
• Leter du etter søte, kreative gaveideer? En larveleketøybuss er helt klart annerledes, noe som gjør dette fantasylekesettet (41256) til et godt valg! Ideell for barn i alderen 6+. Det er en morsom byggeopplevelse for alle som elsker lekebiler.
• Larvebussen er over 15 cm lang, 7 cm høy, 8 cm bred og kombinert med lekebusstasjonen skapes et sett som er perfekt for fantasifull lek.
• Du trenger ikke batterier til dette kule byggesettet. Det er gode nyheter for kreative barn som bare ønsker å få bygge!