Til toppen

LEGO 31198 THE BEATLES

Produktnummer: 5702016677690
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Er du Beatles-fan, har vi det perfekte settet for deg. Bygg ett av fire unike portretter av de ikoniske bandmedlemmene med settet LEGO® kunst: The Beatles (31198), og gi deg selv en kreativ pause fra hverdagen. Passer for voksne over 18 år.

Avslappende prosjekt
Med dette settet som består av 2933 deler, kan du bygge ett av fire detaljerte kunstportretter av Beatles-medlemmene – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison eller Ringo Starr. Mens du bygger kan du høre på et engasjerende og detaljrikt lydspor om banden. Fullfør modellen med en eksklusiv «The Beatles»-signaturflis før du henger opp bildet eller setter det på en hylle.

Kunstpause
Du trenger ikke å være kunstner eller samle på LEGO modeller for å ha glede av dette veggkunst-settet. Når modellen er ferdig, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO kunstsettet er en del av en serie med byggesett med temaene musikk, kunst, design og arkitektur. Settet er også en flott gave til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

  • Bygg det spektakulære settet LEGO® kunst: The Beatles (31198) som inkluderer én modell og fire byggealternativer. Du kan vise at du er en Beatles-fan ved å lage ett av fire mulige portretter og henge det opp eller sette det på en hylle.
  • Ta en pause fra hverdagen med et LEGO® sett bestående av 2933 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en «The Beatles»-signaturflis, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller.
  • Med dette settet kan du fordype deg i et kunst- og håndverksprosjekt, hvor du lager et kreativt kunstverk. Det inkluderte lydsporet byr på overraskende og interessante detaljer om settet, og er morsomt å høre på mens du bygger.
  • Nå kan du markere din interesse for musikk og The Beatles med et unikt bygge- og utstillingssett. Settet passer også perfekt som fantasistimulerende gave til deg selv eller en annen hobbybygger som elsker kreative prosjekter.
  • Dette 4-i-1-kunstsettet er over 40 x 40 cm. Det tar seg flott ut på veggen eller på en hylle, og de fine detaljene gjør at modellen skiller seg ut i samlingen din. Dette smarte LEGO® settet byr på fire forskjellige byggealternativer.
  • Du trenger ingen batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en avslappende og avstressende byggeprosess med LEGO® klosser, akkompagnert av et unikt lydspor. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i denne flotte utstillingsmodellen som kan henges på veggen.
  • Byggeinstruksjonsheftet er av unik, høy kvalitet og gir deg god innsikt i kunstverket før du bygger det. Bygg settet mens du hører på det spesielle lydsporet som følger med.
  • LEGO® kunstsett av kjente kunstverk, musikere, superhelter og Sith-lorder er perfekte på veggen eller på en hylle. Med disse settene kan du ta deg en pause fra hverdagen. Utforsk din interesse for kunst- og hobbyprosjekter!
  • LEGO® byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør at settet The Beatles er like robust som det er vakkert.