Til toppen

LEGO 31115 GRUVEROBOT I ROMMET

Produktnummer: 5702016889376
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Opplev galaktiske romeventyr med det fantastiske settet Gruverobot i rommet! Bruk sirkelsagen for å lete etter verdifulle krystaller, og legg dem i jetpacken din. Og pass deg for det grønne romvesenet! Etterpå kan du bygge om gruveroboten til en lasterobot eller en bevegelig robotleke med minirobot-fører for enda mer intergalaktisk action – du kan til og med konstruere noe helt nytt! Med dette flotte 3-i-1-settet er det du som bestemmer. Passer for barn over 7 år.

 

• Med robotleken kan kreative barn kjempe om krystallene i konkurranse med romvesenet, utforske galaksen i en firbeint lasterobot eller utkjempe galaktiske slag med en tobeint romrobot.
• Den bevegelige gruveroboten holder en roterende sirkelsag, har en jetpack og kan ha flere ansiktsuttrykk, mens både den firbeinte lasteroboten og den tobeinte romroboten har en robotpilot.
• Dette LEGO® Creator 3-i-1-settet består av 327 deler og byr på en flott byggeopplevelse for barn fra sju år og oppover. Perfekt som bursdags- eller julegave til barn som er interessert i verdensrommet.
• Robotleken er 15 cm høy – den perfekte størrelsen for lek hjemme og på tur.
• Opplev enda større eventyr i kombinasjon med andre LEGO® Creator 3-i-1-sett: Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113), Supermotorsykkel (31114), Safaritrehytte med ville dyr (31116) og Surferens strandhus (31118).
• Med LEGO® Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt med fantasifull og actionfylt lek med hele tre forskjellige flotte og fargerike modeller i hver eske.