Til toppen

LEGO 31103 RAKETTDREVET KJØRETØY

Produktnummer: 5702016616293
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Se hvor raskt du kan kjøre med dette rakettdrevne kjøretøyet! Start jetmotoren, og se hvordan flammene står ut bak. Frigjør bremsen, og fyk av sted! Bygg deretter om kjøretøyet til et terrengkjøretøy for kjøring i fjellterreng, før du forvandler det til en firehjuling for gøyal lek på stranda. Du kan også bygge noe fritt etter egen fantasi. Fest sikkerhetsbeltet. Opplev fart og spenning med dette fantastiske 3-i-1-settet!

Med LEGO® Creator 3-i-1 Rakettdrevet kjøretøy (31103) kan du gi drivstoff til unge bilentusiasters fantasi. Barn liker å flytte grenser, og dette byggesettet åpner for det. Settet inkluderer en grønn og hvit pickup med bakmontert rakettmotor, innsugningsrør og regulerbar spoiler. Fantasidrevet spenning og action Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge et rakettdrevet kjøretøy først før de bygger det om til en terrengbil eller firehjuling. Det rakettdrevne kjøretøyet og terrengbilen har plass til en minifigur (følger ikke med).

Det rakettdrevne kjøretøyet er over 8 cm høyt, 22 cm langt og 7 cm bredt. Passer for barn over 7 år. 

Inkluderer: 

  • Dette settet inneholder tre byggealternativer, og barn kan bygge lekekjøretøy som de bruker for seg eller sammen med andre LEGO® sett.
  • Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen til en lek.

PUTTEBOKS / TREKKELEKE AND, M/

Morsom putteboks som også fungerer som trekkeleke. Passer for barn over 18 mnd. Med lyd og lys. Batt. inkl. (2xAA). Fra 18 mnd.
98266010987