Til toppen

LEGO 31102 ILDDRAGE

Produktnummer: 5702016616286
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Hva er det beste ved å eie en ilddrage? Skatten! Fyll kisten, og stikk den innunder dragens vinge. Skrem skattejegere på flukt med et megabrøl før du flyr av sted for å samle enda flere skatter. Nå samlingen er komplett, kan du bygge om dragen til en fryktinngytende sabeltanntiger, en skummel skorpion eller noe nytt! Er du tøff nok til å takle dyrene i dette fantastiske 3-i-1-settet?

Stimuler barns kreativitet, og styrk deres interesse for fantastiske skapninger med settet LEGO® Creator 3-i-1 Ilddrage (31102). Denne fryktinngytende, ildsprutende drageleken blir raskt en favoritt hos barna. Den har bevegelig hode, kjeve, bein, hale, vinger og klør, og det følger også med en skattkiste med diverse elementer oppi. Full bygge- og lekefrihet Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige morsomme bygge- og lekeopplevelser i én eske. De kan bygge en ilddrage først og så bygge den om til en sabeltanntiger med bevegelige bein, hode og kjeve, en skorpion med bevegelige bein og klør eller noe helt nytt og annerledes. 

Denne flotte actionleken inkluderer en ilddrage som er over 11 cm høy, 32 cm lang og 25 cm bred. Passer for barn over 7 år. 

Inkluderer: 

  • Tre byggealternativer i én eske. Med dette settet utvikler barn byggeferdighetene sine når de bygger modellene av en Creator 3-i-1 ilddrage (31102), en sabeltanntiger og en skorpion.