Til toppen

LEGO 21167 HANDELSSTEDET

Produktnummer: 5702016913453
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Det er hektisk aktivitet i Minecraft™ gruven. Steve jobber hardt med å grave opp verdifulle ressurser før han skal til handelsstedet. Men ting går ikke etter planen. Lamaer virrer fritt omkring, en eksplosjon går av, Steve må slåss mot et fiendtlig skjelett og handelsmannen har tilsynelatende ingenting å selge. Eller har han det? Finn ut ved å vri på håndtaket. Passer for barn over 8 år.

LEGO® Minecraft™ Handelsstedet (21167) er fullt av populære Minecraft funksjoner som inspirerer til grenseløs rollespillek: en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, en mystisk handelsmann og to lamaer!Allsidig lekesett som byr på masse fysisk Minecraft moroI Minecraft gruven er det mer enn nok å henge fingrene i for ivrige barn. Steve jobber knallhardt med å grave opp verdifulle ressurser før han skal til handelsstedet. Han trenger imidlertid barnas hjelp til å håndtere alt det spennende som skjer i dette klassiske Minecraft universet. Lamaer farter fritt omkring, en eksplosjon går av, Steve må slåss mot et fiendtlig skjelett og handelsmannen har tilsynelatende ingenting å selge. Eller kanskje har han det likevel? Barn må vri på spaken for å avdekke de skjulte gjenstandene.Opplev Minecraft bygging og -slåssing i virkeligheten!Er du på utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? Med LEGO Minecraft lekesett kan barn oppleve nettspillets velkjente figurer og gøyale opplevelser i virkeligheten.
 
• LEGO® Minecraft™ Handelsstedet (21167) er et allsidig, fysisk lekesett som er stappfullt av klassisk moro fra Minecraft nettspillet: gruvedrift, eksplosjoner, en mystisk handelsmann, et fiendtlig skjelett og to lamaer på frifot!
• Inneholder populære Minecraft™ figurer og skapninger: Steve, en handelsmann, et skjelett og to lamaer. Settet inneholder også gøyale funksjoner som en eksploderende gruve og et handelssted.
• Barn hjelper Steve i hans actionfylte Minecraft™ hverdag. Han må hanskes med en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, lamaer som løper fritt omkring, og en handelsmann som ikke selger noe som helst – før varene hans avdekkes ved hjelp av en dreibar spak.
• Dette gøyale lekesettet er en flott bursdags- eller feriegave til barn fra åtte år og oppover, som har lyst til å fortsette Minecraft™ leken utenfor den digitale verdenen.
• Minecraft™ modellen er over 14 cm høy, 14 cm bred og 9 cm dyp og er designet for å inspirere til grenseløs rollespillmoro. Barn får enda mer moro ved å kombinere settet med andre LEGO® Minecraft leker.
• Krever ikke batterier – kun barns fantasi! Fysisk lek styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
• Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for barn å begynne å utforske de kjente Minecraft™ miljøene og ta i bruk de gøyale funksjonene og kule figurene.
• LEGO® Minecraft™ byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!