Til toppen

LEGO 2166 DEN NEDLAGTE GRUVEN

Produktnummer: 5702016913446
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bli med når Steve graver etter mineraler, bygger og utforsker – mens han samtidig må beskytte seg mot utallige angrep! I gruven er det kull, jern og diamanter. Men pass deg for den skumle zombien, den ekle edderkoppen og det levende slimet. Hvis disse fiendtlige skapningene dukker opp, må du lure dem bort til huleinngangen og løsne steinblokkene, slik at de faller ned og knuser dem – kræsj! Passer for barn over 7 år.

Settet LEGO® Minecraft™ Den nedlagte gruven 21166 vekker klassisk action fra Minecraft nettspillet til live i virkeligheten. Barn kan hjelpe spillets hovedrolleinnehaver med å grave, bygge, utforske og beskytte seg mot utallige angrep fra diverse fiendtlige skapninger.Fysiske Minecraft eventyr i gruvenBarn kan hjelpe Steve med å grave fram kull, jern og diamanter mens han angripes av en skummel zombie, en krypende edderkopp og et levende slim. De må lure de fiendtlige skapningene til gruveinngangen, hvor de bruker den manuelle utløseren for å slippe steinmasser rett i hodet på dem.Skap spennende Minecraft action med klossebygde LEGO lekesett!På utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å gjenskape alle de gøyale opplevelsene fra nettspillet, i en fysisk verden.
 
• Settet LEGO® Minecraft™ Den nedlagte gruven 21166 vekker klassisk action fra Minecraft-nettspillet til live i virkeligheten. Barn kan hjelpe spillets hovedrolleinnehaver med å grave, bygge og utforske mens de angripes av diverse fiendtlige skapninger.
• Inneholder velkjente Minecraft™ figurer og skapninger: Steve, en zombie, en edderkopp og levende slim. Settet inneholder også kull-, jern- og diamantelementer samt en funksjon som løsner steinmasser.
• Barna skal hjelpe Steve med å grave etter ressurser og samtidig lure zombien, edderkoppen og det levende slimet til gruveinngangen, hvor de kan bruke den manuelle utløseren for å slippe steinmasser rett i hodet på dem.
• En flott bursdags- eller feriegave til barn fra sju år og oppover, som har lyst til å fortsette Minecraft™ leken utenfor den digitale verdenen.
• Dette allsidige LEGO® Minecraft™ lekesettet er over 14 cm høyt, 19 cm bredt og 12 cm dypt, og det er designet for å inspirere til fantasifull lek. Settet kan dessuten brukes sammen med andre Minecraft-leker.
• Krever ingen batterier. Det er barns fantasi som er drivkraften bak LEGO® Minecraft™ settet – dermed kan leken fortsette i det uendelige. Dette fysiske lekesettet styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
• Enkle, trykte instruksjoner gjør at barn kommer raskt i gang med bygging og lek og får maksimal glede av de kule figurene, gøyale funksjonene og velkjente Minecraft™ stedene.
• LEGO® Minecraft™ byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!