Til toppen

LEGO 21159 PILLAGERNES UTPOST

Produktnummer: 5702016618266
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Pillagerne holder en jerngolem fanget i et bur. Kan den modige ridderen beskytte landsbyboernes venn mot de fiendtlige mobene? Det er opp til deg! Spreng opp buret med TNT, og bruk øksen for å holde Pillagerne på avstand. Mon tro hvor de gjemmer seg? I teltet eller på bueskytingsfeltet? Se opp for sauen! Når du har beseiret Pillagerne, kan du omorganisere den tredelte modellen og gjøre deg klar til nye eventyr!

Overfør actionfylt Minecraft™ spenning fra dataverdenen til virkelighetens verden med dette LEGO® Minecraft lekesettet. Fans av dataspillet kan gjenskape actionfylte eventyr med Pillagere og en jerngolem – populære Minecraft-figurer. De nye Pillagerne fra januar 2020 er utstyrt med armbrøster og har tatt den snille jerngolemen til fange. Den heltemodige ridderen vil redde ham, men trenger barns spesielle ferdigheter, smarte påfunn og Minecraft kunnskap for å lykkes. Modellen kan deles opp i tre deler som kan flyttes rundt på for å forandre på utfordringen. 

Settet er over 33 cm langt, 20 cm høyt og 18 cm bredt. Krever ikke batteri. Passer for barn over 8 år. 

Inkluderer:

  • Et tredelt LEGO® Minecraft lekesett som lar barn oppleve Minecraft™ redningsoppdrag i virkeligheten, med Pillagere og en jerngolem – populære figurer fra dataspillet! 
  • Settet er fullt av tilbehør og funksjoner, inkludert et fullt utstyrt telt, to dukker til bueskyttertrening og en eksplosjonsfunksjon med TNT.
  • Enkle instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge! Og hvis instruksjonene blir borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.com\buildinginstructions.