Til toppen

LEGO 21158 PANDAHJEM MED PARK

Produktnummer: 5702016618259
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Nå kan du passe på den søteste moben i Minecraft™! Mammapandaen har tatt med seg pandaungen sin til pandahjemmet, og nå vil de leke. De kan stå, sitte og kikke ... vanligvis etter mat! Heldigvis er det nok av bambus her, og Alex har tatt med en pai de skal kose seg med! Tid for en liten høneblund? Hjelp pandaungen opp stigen til sengen på taket. Med dette flotte LEGO® settet får Minecraft eventyr en helt ny dimensjon!

 LEGO® Minecraft Pandahjem med park er et lekebyggesett som gjenskaper spillopplevelsen og gir barn en gjenkjennelig Minecraft lekeopplevelse i virkelighetens verden. Barn kan lage sine egne Minecraft fortellinger med et LEGO byggesett! Barna kan nå ta med seg den digitale Minecraft opplevelsen inn i virkelighetens verden. De kan passe på og leke med pandaungen, gjøre klar pandahjemmet og sengen på taket, hvor den lekne ungen sover, og passe på at alle får mat. Pandaene kan kose seg med masse bambus, og Alex kommer med en deilig lekekake!

Lekesettet er over 19 cm langt, 9 cm høyt og 8 cm bredt. Passer for barn over 7 år. 

Inkluderer: 

  • Minecraft figurene av en mammapanda og en pandaunge kan sitte, stå og bevege på hodene.
  • Enkle instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge og leke! Hvis instruksjonene blir borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.com\buildinginstructions.