Til toppen

LEGO 21157 BIGFIG GRIS MED ZOMBIEUNGE

Produktnummer: 5702016618242
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Nå kan du leke med BigFig grisen og zombieungen – to figurer fra verdens kuleste dataspill, nemlig Minecraft™! Den vesle rakkeren er både kjapp og farlig – og ridende på grisens rygg er den i stand til hva som helst, så pass deg! Både grisens hode og ben og zombieungens hode, ben og armer kan beveges og posisjoneres, og når du er ferdig med å leke, kan du stille ut figurene på rommet ditt sammen med andre figurer fra LEGO® Minecraft BigFig serien.

Minecraft™ spillere kan gjenskape spillets spenning i virkeligheten med settet LEGO® Minecraft BigFig gris og zombieunge. Dette storskalasettet byr på uendelige muligheter for lek og inneholder kule Minecraft dekorasjoner som barn vil elske å pynte rommet sitt med! Grisen og zombieungen er byggbare og bevegelige. Den søte, rosa grisen kan bevege hodet og beina, og det samme gjelder den søte zombieungens grønne hode, ben og armer. Grisen lar til og med zombieungen få ri på ryggen sin! 

BigFig grisen er over 10 cm lang og 6 cm høy. Zombieungen er over 7 cm høy. Passer for barn over 7 år. 

 

Kjent fra TV

CHEEKI PUFFS LARGE

CHEEKI PUFFS SURPRISE Pikmi Pops Cheeki Puffs er flotte flakonger som inneholder små søte duft pomponer. Når du dupper pomponen på din hånd eller din arm, avgir den glitter og en skjønn duft. Alder 5+.
630996754641

LEGO 21158 PANDAHJEM MED PARK

Nå kan du passe på den søteste moben i Minecraft™! Mammapandaen har tatt med seg pandaungen sin til pandahjemmet, og nå vil de leke. De kan stå, sitte og kikke ... vanligvis etter mat! Heldigvis er det nok av bambus her, og Alex har tatt med en pai de skal kose seg med! Tid for en liten høneblund? Hjelp pandaungen opp stigen til sengen på taket. Med dette flotte LEGO® settet får Minecraft eventyr en helt ny dimensjon!
5702016618259

LEGO 21159 PILLAGERNES UTPOST

Pillagerne holder en jerngolem fanget i et bur. Kan den modige ridderen beskytte landsbyboernes venn mot de fiendtlige mobene? Det er opp til deg! Spreng opp buret med TNT, og bruk øksen for å holde Pillagerne på avstand. Mon tro hvor de gjemmer seg? I teltet eller på bueskytingsfeltet? Se opp for sauen! Når du har beseiret Pillagerne, kan du omorganisere den tredelte modellen og gjøre deg klar til nye eventyr!
5702016618266