Til toppen

LEGO 21052 DUBAI

Produktnummer: 5702016617344
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Vis at du digger Dubai med dette sjarmerende settet fra LEGO® Architecture. Gjenskap futuristiske bygninger og landemerker som Burj Khalifa, Burj Al Arab Jumeirah, Jumeirah Emirates Towers Hotel samt Dubai-fontenen og Dubai Frame. Disse miniatyrene er gøyale å bygge og har mange intrikate detaljer. Sett dem sammen på basisplaten for å skape et slående blikkfang enten hjemme eller på jobb.

Passer for barn over 16 år.

Denne kompakte Dubai-silhuettmodellen er over 33 cm høy, 27 cm bred og 7 cm.

Inkluderer:

  • Dette spektakulære LEGO® Architecture byggesettet for voksne omfatter svært detaljerte modeller av ikoniske bygninger og landemerker i Dubai som vil inspirere alle beundrere av denne spennende, moderne byen. 
  • Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah Hotel, Dubai Frame og Dubai-fontenen er å finne i dette arkitektoniske modellsettet – en vakker suvenir for alle som har en forkjærlighet for Dubai. 
  • Inneholder en sokkel med et "Dubai"-navneskilt for utstilling. Heftet inneholder interessante fakta om Dubai og modelldesigneren (Kun på engelsk. språk. Last ned andre språk på LEGO.com/architecture).