Til toppen

LEGO 21045 TRAFALGAR SQUARE

Produktnummer: 5702016368321
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bygg en LEGO® klossemodell av en av verdens mest berømte byplasser. Trafalgar Square ligger i hjertet av London. Navnet er en hyllest til Lord Horatio Nelson, generalen som slo Napoleon i Slaget ved Trafalgar i 1805. Plassen er en veldig populær turistattraksjon og brukes også ofte i forbindelse med politiske og sosiale samlinger. Denne detaljerte LEGO versjonen omfatter Nasjonalgalleriet med sin ikoniske kuppel og søylefasade, Nelsonsøylen med sine fire løver samt plassens berømte fontener og fire skulptur-plinter. Ta av seksjonene bak på nasjonalgalleri-modellen for å få tilgang til et detaljert interiør som inkluderer en klossebygd statue og malerier. Plassen er omkranset av trær, og modellen har ornamenterte gatelykter og gatesegmenter med to London-busser og to svarte London-drosjer. Dette settet fanger virkelig essensen av et storslått landemerke i en av verdens mest dynamiske byer.

Passer for barn over 12 år. 

Modellen er over 12 cm høy, 24 cm bred og 20 cm dyp.

Inkluderer: 

  • Inkluderer Nasjonalgalleriet, Nelsonsøylen med sine fire løver, to fontener og fire skulptur-plinter, ti trær, seks gatelykter og en flislagt basisplate med plass- og gatedekor samt to London-busser og to svarte drosjer. 
  • Det vedlagte heftet inneholder informasjon om arkitekturen og historien bak hver struktur, samt historiske fakta om Trafalgar Square og plassens arkitektoniske arv. (Kun engelsk versjon. Andre språkversjoner kan lastes ned fra LEGO.com/architecture). 
  • Inkluderer dekorativ Trafalgar Square-navneplate. 
  • Settet inneholder over 1190 deler.