Til toppen

LEGO 10771 BERG-OG-DAL-BANE

Produktnummer: 5702016477863
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Gå om bord i LEGO® berg-og-dal-banen, og gjør deg klar for en spennende opplevelse! Bli med Disney•Pixars Buzz Lightyear og Alien på en spennende tur med berg-og-dal-banen på tivoliet. Løft armene i været, og hyl så høyt du kan i svingene. Etterpå kan dere kjøpe pizza fra pizzavognen før dere stiller dere i køen for enda en tur!

Passer for barn over 4 år. Berg-og-dal-banen med portal er over 10 cm høy, 28 cm bred og 29 cm dyp. Vognene er over 16 cm lange og 3 cm brede. Pizzavognen med ballong er over 7 cm høy og 4 cm lang.

Inkluderer: 

  • Dette flotte settet inneholder en fargerik berg-og-dalbane med tre vogner, seks solide skinneseksjoner og en stor inngangsportal med roterende korsbom samt en spesiell startklossplate som gjør det lett for selv ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Dette gøyale lekebyggesettet for førskolebarn inneholder også en søt iskremvogn med ballong og pizza. 
  • Inneholder en berg-og-dalbane med stor inngangsportal, flagg, kamera, roterende korsbom, seks lilla skinneseksjoner og en spesiell startklossplate.
  • Inneholder minifigurer av Buzz Lightyear og Alien.
  • Settet byr på en digital byggeopplevelse via LEGO® Life appen