Til toppen

LEGO 10770 BUZZ OG WOODYS TIVOLIBESØK!

Produktnummer: 5702016367751
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Tivoliet er her! Bli med Disney•Pixars Woody, Buzz Lightyear og Bo-Peep når de skal utforske alle spillene og attraksjonene på tivoliet sammen med Ducky og Bunny. Hjelp Buzz med å øve seg på å treffe blinken med laserkanonen før du blir med Woody og Bo-Peep på Terrorantulus-karusellen. Husk å ta deg en kjøretur med radiobilene også! Ta deg en liten ispause før du gjør alt om igjen!

Passer for barn over 4 år. 

Inkluderer: 

  • Inneholder tre minifigurer fra Toy Story: Woody, Buzz Lightyear og Bo-Peep. Inneholder også LEGO figurer av Ducky og Bunny. 
  • Inneholder et skytespill, dekorerte rakettelementer som kan veltes, og en fungerende kanon. Inneholder også en startklossplate og dekorert veggplate som får barnet ditt raskt i gang med bygging og lek med LEGO® klosser i en gøyal Disney Pixar Toy Story-verden. Inneholder også en iskiosk med kasseapparat, bord og benker. 
  • Dette søte settet inneholder også en Terrorantulus-karusell som snurrer og har bevegelige armer, samt to radiobiler med startklossunderstell. 
  • Inneholder tilbehør som seks knotter, kasse, tre dekorerte rakettelementer, stor iskrem, to små iskremer, isdessert, isskje, bøtte og Bo-Peeps hyrdestav.