Til toppen

Gavekort til Kozmos & Ringo

Det er ikke alltid så lett å være oppdatert på hvilke leker barnebarnet eller niesen ønsker seg til jul og bursdag. Hva med å gi et gavekort på barnets favoritt leketøysbutikk? Ta med barna på en spennende og morsom shoppingtur hos Kozmos eller leketøysbutikken Ringo!

Alle butikkene drives av ivrige og engasjerte mennesker som opprettholder sin interesse for alle slags leketøy. De ansatte er glad i leker og hjelper deg gjerne med å finne noe som passer for ditt barn!

I butikkenes utvalg finnes noe for enhver smak. Både gutter og jenter i alle aldre vil finne noe de ønsker seg her. Ta med barnet i lekebutikken og la dem boltre seg i det mangfoldige utvalget!

Gi et gavekort på leker til bursdag eller jul

Det finnes alltid en god unnskyldning for å gi barnebarnet eller tantebarnet en morsom og spennende gave. Enten det skulle være bursdag, jul eller en annen anledning hvor noen du er glad i fortjener en liten oppmerksomhet eller noe nytt å leke med, kan du glede mange med et gavekort hos leketøykjeden Ringo!

iGive Gavekort

Gi et gavekort fra iGive, så kan mottakeren selv aktivere kortet på sin mobiltelefon. Da slipper du å bekymre deg for at kortet skal bli borte eller for at det skal gå i glemmeboken og bli liggende til utløpsfristen har gått ut. Med iGive Gavekort-appen får gavekortets eier varsel på sin mobiltelefon når det nærmer seg utløpstiden! Med Mine gavekort-funksjonen kan man holde styr på alle sine gavekort og den gjenstående saldoen.