Til toppen

Lego Friends

Sorter etter: Navn (a > å)

LEGO 41360 EMMAS MOBILE DYREKLINIKK

La den vesle dyrlegen din lære å pleie dyr med LEGO® Friends 41360 4+ Emmas mobile dyreklinikk. Dette LEGO dyrlegesettet for barn fra fire år og oppover er laget spesielt for at små barn og førskolebarn skal føle mestring. Det inneholder en kul dyrlegebil med et spesielt startklossunderstell som gjør det lett for helt ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Den enkle bruksanvisningen hjelper barna så de forstår byggetrinnene og styrker dessuten barnas fantasi og selvtillit. Dette settet er den perfekte starten på en byggekarriere med LEGO klosser i en velkjent LEGO Friends setting. Det enkle dyrlegesettet inneholder dyrlegeutstyr som blant annet undersøkelsesbenk, sprøyte, børste, hundebein og en tåteflaske for omsorgsfull rollespillek. Inneholder en minidukkefigur av LEGO Friends Emma og en figur av en mops. Alder 4+.
5702016370249

LEGO 41361 MIAS STALL FOR FØLL

La barnet ditt leke ut sin omsorgsfulle side med LEGO® Friends 41361 4+ Mias stall for føll. Denne LEGO 4+ hesteleken er utviklet spesielt for å være gøyal og enkel for førskolebarn å bruke. Den inneholder dyrefigurer som byr på rollespillmoro, samt en traktor til LEGO Friends Mia, som hun kan kjøre rundt i. Settet inneholder også en innhegning og hestestall med utstyrsrom. Det spesielle startklossunderstellet gjør det lett selv for uerfarne byggere å føle mestring og bygge bygninger, kjøretøy og andre ting, helt alene. Den enkle bruksanvisningen hjelper barna å forstå byggetrinnene og styrker barnas fantasi og selvtillit. Dette settet er en perfekt start på en byggekarriere med LEGO klosser innenfor en velkjent LEGO Friends setting. Alder 4+
5702016370256

LEGO 41366 OLIVIAS CUPCAKE-KAFÉ

Teknologi og mat går opp i en høyere enhet med LEGO® Friends 41366 Olivias cupcake-kafé, som inneholder masse superkult utstyr som stimulerer barn til fantasifullt rollespill. Cupcake-kafeen er inspirert av sushirestauranten i Heartlake Citys teknologidistrikt. Den har et kakefat som roteres ved hjelp av tannhjul. LEGO Friends Cupcake-kafé har også en stilig cupcake-maskin, spiseområde både utendørs og innendørs samt kjøkken med komfyr, vask og bakeutstyr. For enda mer kreativitet inneholder lekesettet dessuten en liten scooter som kan brukes for å transportere cupcake-kaker overalt i Heartlake City. Inneholder to minidukkefigurer: Olivia og Emma. Inneholder også en robotfigur. Alder 6+.
5702016369410

LEGO 41367 STEPHANIES HESTESHOW

Lek at du er sprangridningsmester med LEGO® Friends 41367 Stephanies hesteshow. Stell og gjør klar hestene i stallen før konkurransen. Når konkurransen starter, må du ri rundt banen og hoppe over alle spranghindrene uten å rive dem. Publikum kan se det hele fra tribunen mens de koser seg med noe å drikke. Sprangridningsshowet tas opp med TV-kameraet og direkteoverføres på en skjerm på publikumstribunen. Etterpå er det tid for premieoverrekkelse, og konkurrentene inntar plassene sine på pallen. Inneholder to minifigurer: Stephanie og Zack. Inneholder også to hestefigurer. Alder 6+.
5702016369427

LEGO 41369 MIAS HUS

Møt Mia og familien hennes hjemme i det kjempekoselige LEGO® Friends huset deres i skogen. Hjelp LEGO Friends Mia med å stelle hesten Metzie i huset i skogen. Etterpå kan du sale opp og ta deg en ridetur. Husk å ta med noen gulrøtter til haren! På kjøkkenet disker faren Angus opp med deilige smoothier, mens moren Ann dekker bordet til stor familielunsj. Etterpå kan du hjelpe Mia på med skøytene og se henne utføre spenstige triks mens moren knipser bilder av henne. All den friske luften har gjort Mia søvnig. Hjelp henne å forsere den tøffe klatreveggen opp til rommet sitt. Der kan hun slappe av i køyesengen sin.
5702016369441

LEGO 41371 MIAS HESTETRANSPORT

Sal opp for en dag utendørs på hesteryggen med LEGO® Friends settet 41371 Mias hestetransport. De realistiske funksjonene stimulerer alle hesteinteresserte småbarn til å se for seg og rollespille hvordan det er å ha hest. Hestehengeren har en hengslet baklem som hesten kan gå opp på. Den hengslede sideveggen gjør det lett å laste om bord alt utstyret jentene trenger. Lekesettet inneholder en firehjulsdrevet LEGO buggy som kan trekke hengeren når de skal ut i skogen. Jentene kan utforske skogen på hesteryggen og glede seg over dyrelivet underveis. Etterpå kan Friends entusiastene dine vise hvor flinke de er til å passe på og stelle den hvite hesten og mate den med høy. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Dette settet med hestehenger og firehjulsbuggy inneholder også to minidukkefigurer og to dyrefigurer. Alder 6+.
5702016369151

LEGO 41372 STEPHANIES TURNOPPVISNING

Tiden er inne for å gi alt med LEGO® Friends settet 41372 Stephanies turnoppvisning. Denne LEGO treningshallen er en gave som byr på grenseløs moro. Med dette kreative byggesettet kan barna leke og øve seg på tre turndisipliner: trampoline, skranke og turnmatte. Hvert scenario festes på hovedscenen når det er tid for oppvisning. Trampolinen har en tøff hoppefunksjon – bare trykk på knappen, så spretter jentene opp i luften. Med skranken kan de utføre enda flere luftige krumspring – hver skrankebarre roterer og svinger turneren rundt. Settet inneholder et sett med utstyr for hver av vennenes gulvoppvisning – RG-bånd og bøyle. Plattformen roterer, slik at publikum kan se utøverne fra alle kanter. Etterpå kan utøverne hvile ut i garderoben og vente på resultatene før de mottar medaljen sin på podiet! Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Dette byggesettet inneholder to minidukkefigurer og byr på timevis med fantasifull lek. Alder 6+
5702016369168

LEGO 41373 MORSOM BLEKKSPRUT-TUR

Ta med smårollingene dine på tivolitur ute på fornøyelsespiren med LEGO® Friends settet 41373 Morsom blekksprut-tur. Barna kommer til å elske den spennende karusellen i dette LEGO Friends settet. Karusellen har blekksprut-kropp og fire tentakler med vogner formet som søte sjødyr. Når du snurrer på blekksprutens hatt, beveger vognene seg opp og ned mens de snurrer rundt. Dette settet stimulerer til fantasifull lek og inkluderer en byggbar billettkiosk, hvor det også selges popkorn. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Dette fornøyelsesparksettet inneholder to minidukkefigurer og en fuglefigur. Alder 7+.
5702016370171

LEGO 41374 ANDREAS BASSENGFEST

Opplev fest og moro med LEGO® Friends settet 41374 Andreas bassengfest. Alle i byen vil på LEGO Friends bassengfesten, og her er det masse moro som setter i gang fantasien til små barn. Barna kan ta på seg rollen som Andrea og være vert for LEGO bassengfesten, hvor de kan mikse plater i DJ-båsen og synge. De kan også være Stephanie, som chillern ved bassenget og tester ut alle de kule funksjonene. Dette bassenglekesettet inkluderer et akvarium, sklie, fossefall, bølgemaskin og juicebar. Etterpåkan vennene tørke av seg og skifte klær i garderoben, hvor det også er et toalett. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Dette settet for jenter og gutter inkluderer to minidukkefigurer. Alder 6+.
5702016370188

LEGO 41375 TIVOLIET PÅ PIREN I HEARTLAKE

Gjør deg klar for en dag full av moro med LEGO® Friends settet 41375 Tivoliet på piren i Heartlake City. Med dette tivolilekesettet kan barna utforske og oppleve en spennende fornøyelsespark. Settet inneholder en billettkiosk og korsbom, hvor vennene kan gå inn og gå ut av parken. Test ut lykkehjulet, og se om du vinner en premie. Karusellen har tre vogner som snurrer fort rundt ved hjelp av spinnefunksjonen. Hovedattraksjonen er piratspøkelsesskipet, hvor alle Friends fans kan oppleve spenningog action når de fyker i full fart, rundt og rundt skipet. På veien passerer karusellvognen spøkelsesaktige folietekstiler, flaggermus, skjeletter og skorpioner. Byggeleken inkluderer fem minidukker, to dyrefigurer og to skjelettfigurer og byr på timevis med fantasifull lek. Alder 8+.
5702016370195

LEGO 41378 REDNINGSOPPDRAG FOR DELFINER

Med LEGO® Friends settet 41378 Redningsoppdrag for delfiner kan du la barna fordype seg i et spennende kappløp med tiden for å redde en fanget delfin og finne den skjulte skatten. I dette lekesettet kan barna iscenesette et LEGO redningsoppdrag under vannet med Stephanie som dykker med ubåten sin for å redde en delfin som sitter fast i et skipsvrak. Skipsvrakets mast er hengslet, slik at Stephanie kan løfte det med ubåtens gripearm og befri delfinen. En skjult skattkiste full av edelsteiner girekstra action i likhet med sjørøverkartet som inneholder hemmelig informasjon som du kan lese ved å stryke vann over kartflaten. Spørsmålet er hvem som finner kartet først – Stephanie eller slemme Kacey? Det eneste du kan være sikker på, er at Friends fans kommer til å ha det utrolig gøyalt mens de bestemmer seg for hvem som skal vinne LEGO skattejakten! Byggesettet inneholder to minidukkefigurer og to delfinfigurer og byr på timevis med fantasifull lek. Alder 6+.
5702016370218

LEGO 41379 RESTAURANT I HEARTLAKE CITY

Duften av herlig pizza ligger over LEGO® Heartlake City. Ta scooteren og få med deg LEGO Friends Emma til pizzeriaen for å spise middag med Ethan. Hjelp katten Chico å bli venn med Pesto, og hjelp de to kattene med å jakte på mat sammen i søppelcontaineren. Noen vender tilbake når restauranten er stengt. Ta på Ethan den svarte hjelmen slik at han er utkledd som Prankzy, og hjelp ham å spraye grafitti på søppelcontaineren og restaurantveggene.
5702016537819