Til toppen

Campingferie

Barn elsker ferie med bobil, campingvogn og telt! På campingferie står man helt fritt til å velge hvor man skal reise fra dag til dag, men når man har parkert vogna eller satt opp teltet er det alltid morsomt med noen klassiske sommerleker. På reisen, og spesielt om man skal på telttur, er det veldig lurt å pakke smart, så noen kompakte leker til bilturen er også lurt å tenke på.

Kubb, krokket, boccia og ringspill er morsomme spill for hele familien. Badminton kan også spilles enten med to eller flere, og for litt ekstra moro kan man også sette opp et nett! Da kan man også spille Volleyball. Ellers er frisbee og catchball alltid en hit mellom søsknene.

Sorter etter: Navn (a > å)

BALL VOLLEY BEACH 260 GRAM HAWAII

Volleyball i gul, blått og hvitt i soft touch PU kunstlærmateriale. Ballen veier 260 gram og passer for barn over 3 år.
5701719241467

LEGO 41392 GLAMPING I NATUREN

Stimuler barns naturinteresse med lekecampingsettet LEGO® Friends Glamping i naturen (41392). Settet har funksjoner som holder leken i gang i timevis. Barn kan late som om de sykler gjennom skogen med LEGO Friends Olivia og Mia. Eller de kan leke med ekornfiguren og late som om de studerer stjernene med stjernekikkerten. Camping med stil Dette er ingen vanlig campingleke. I dette LEGO teltet finner du senger og til og med en smarttelefon som vennene knipser bilder med for å sende hjem til Heartlake City. Barn synes det er gøy å sette opp minidukketeltet med det fine, myke plasttaket, og etterpå kan de pynte leirplassen med en lyslenke. Så snart leiren er satt opp, kan de leke at de slapper av i boblebadet. Instruksjoner for luksus Det er ikke bare campingen i dette gavesettet for barn som er avansert, instruksjonene er det også! Last ned LEGO® Life appen for å åpne Instructions Plus. Der kan barna se på lekeleiren i moduser for rotasjon, zooming og forhåndsvisning. Dette er bygging i den digitale tidsalderen! Alder 6+.
5702016618792

MAGNETIC TRAVEL GAMES ASST. CD

Reisespill med magnetiske spillebrikker. Perfekt å ha med på farten. Velg mellom 6 forskjellige: Sjakk, Senke slagskip, bondesjakk/4 på rad, Fotball, Dyrebingo og Hangman. Passer for barn over 5 år.
7290014368569

SPILL MAXI-YATZY

Utvidet versjon av det klassiske Yatzy spillet. Spillet passer for barn over 8 år og man kan spille fra 2 personer og oppover.
7031650151562

SPILLKORT KRONEKORT 2 ASS

Spillkort, underholdning for hele familien! Hvilket kortspill skal dere spille denne gangen? Vri åtter, eller kanskje Amerikaner? Her er det mange muligheter.
7031650270140

SS TINNBOKS SPILL

Her får du et klassisk, morsomt bokskastespill. Spillet ble oppfunnet i gamle dager, hvor konserveringsbokser fra husholdningen ble brukt i spillet. De medfølgende boksene i dette spillet er nummererte, så man kan få poeng alt etter hvor man treffer. Kanskje du kan velte alle boksene på én gang!
5713428009603

UNO FLIP

Det kjente UNO med en twist - dobbeltsidige kort! Spill på begge sider av kortene. Passer for mellom 2-10 spillere og for barn over 7 år.
887961751062